Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrsel!

Står här vid Klagomuren

kan inte ta mig för

varför ska jag lida å klaga

det går ju inte att gå ut nu

busväder och stark vind

Sitter vid databordet coolt

jobbar liksom hemifrån numer

Chefen har gett mig en karta

Har sen tidigare en kalender

så jag vet vad om händer!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-13 10:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Ett försenat bönesvar är inte nekande!"
2020-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Tur i oturen att det går att jobba hemifrån för många...
2020-04-18

  Marita Ohlquist VIP
En text som förmedlar både skörhet och styrka!
2020-04-14

    Lena Staaf VIP
Tålamod och fin livsinställning, tröstande.
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy