Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


13 april i Coronans år, Niemisel


Händerna vissnar på kroppen

Tankarna kular
ur tystnadernas djup

Spillkråkan överraskar
med en kraftig trumning
i torrakan

Vinterjackan hämtas ut,
just inhängd

Den unga vildhustrun
bakar en morgonkaka
i en annan åldersgrupp

Ögonblicken
tar sig för pannan;
an hour has passed

Erektionens dagliga uppvisningar
är förvisade backstage

Coronans katalys
tydliggör människans stupiditeter
som satelliter ser uråldriga flodsträckningar
genom Sahara

Dum, dummare, dummast!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-04-13 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP