Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrus

Vita tussar
glider
över
en himmel
blå och bar

När vinden
i
trädens
kronor
vinande tar
tag

Ska blicken
av ren
förundran
lyfta högt
mot skyn

För att se
det tunga
virvla bort

I ett vårrus
över byn

Som om det
aldrig funnits

Och bara
glädje fanns

När vårens
lätta vindar

bjuder upp
till dans














Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-13 11:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Små lätta moln" (Pugh Rogefeldt)
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP