Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Vaknade i det förflutna

 

Efter lång karantän
på egen frivillig grund
bytes nufokus

Smittspridningen
kopplade över nuet
till förflutet liv




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-13 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP