Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt i coronatider


En tom kalender

En tom kalender ligger här
jag suddat bit för bit
jag skriver inget nytt däri
var dag är blank och vit

Dag för dag, en vecka till
ska månader bli år?
Utan vetskap, utan plan
vad blir, vad återstår?

En tom kalender ligger här
tablån har suddats ut
i varje tomrum bor mitt hopp
att allt går väl tillslut.

©?JessicaMarieOlsson2020
#coronatider #våren2020

 

fler av mina dikter finns även på

www.facebook.com/jessicasdikter




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-13 15:58



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det hoppas vi alla på...du framställer vår gemensamma oro på ett vackert sätt :-)
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP