Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden bakom hörnet

 

Du ligger där och passar
fast alla vi ser på
Och vi kan inte se dig
ej heller kan dig nå

Du kryper under skinnet
djupt under varje por
du förgiftar så snabbt kroppen
hos de personer där du bor

Har du fått de du ska ta nu
eller måste det bli fler
Jag tycker att det räcker
låt det sluta nu JAG BER

Corona vi vill inte se dig mer..


Copyright(christin.lederman)


 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2020-04-13 17:58



Bookmark and Share


  ULJO
För mycket. Definitivt.
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP