Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, nej!

Åh, nej!
Varför lär jag mig aldrig
Öppnar dörren på vid gavel
Kom in, i mitt hjärterum
känn dig som hemma

Vill du ha påtår,
Det finns alltid mycket av mig
Jag kan ge, du behöver inte ens fråga
kom lite närmre, jag har en förmåga

Få det att kännas, det kan du
Tidigare gäster lämnade spår
Taggtråd och skräp,
har sorterat och slängt
På grund av renovering STÄNGT!

Du knackade på försiktigt och fint
Vingbruten och allvarlig
Jag kan förstå, men inte falla
Välkommen in min vän, var varsam
och släpp inte in det kalla









Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-13 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake