Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så känns de





Hur de känns:




fnittrigt
bubbligt
löjligt
varmt
fuktigt
härligt
rosigt
jordigt
kissnödigt
bungyjumpigt
skogspromenadigt
plocka vitsipporigt
fågel äter ur handenigt
hund slickar ansikteigt
knytnäve i magenigt
härligt
mumsigt
mysigt
och alldeles alldeles underbart

så känns de




att älska dig









Fri vers av Havanna
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-13 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna