Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att det är du




Det är så
lätt
att älska
när
den man älskar




är just du




Fri vers av Havanna
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-13 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt fin kärleksförklaring..
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna