Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker mig åter, om lidandets blick!

Söker mig åter.
(situationer)

Ser ner i ormgropen.
Lejongropar är inte så modernt längre, men ormgropar,desto mer!




Bunden vers av Mim
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-04-14 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim