Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många korta smådikter, att suga på, ungefär som sju sorters kakor, något bokstoff.


Tillfället Gör!

Titel; Kan filosofen någonsin bli lycklig?(Avser sökaren/filosofen)
Eller Djupklubben!

Liknelse utan att vara medveten om det, att det skulle bli avsikten; Lagom mängd kaffe
-Det märks på mängden och effekten av kaffet. Suktar, längtar och behöver den sortens kaffe.
Dricker den sortens kaffe.
Men bara minimalt.
Och med ens består tröttheten.
Koffeinet har ingen verkan.
Och huvudet småbultar, men ansiktet bultar, som om det var där hjärtat hade sitt tillhåll!

Enerverande.
Dina brister enerverar mig, trots att jag Älskar dig!

Jag, den här familjens ryggrad.
På vilket vis?
Om vi nu går igenom en dag...

Kärleksförhållandet som inte visste vart det skulle ta vägen;
Om vi nu går igenom en dag!




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-04-14 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim