Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord-språk?

Ordspråk.
Ord, som tillsamman med varandra bildar ett speciellt språk(Liknelse-Vänskap).
På basnivå borde ordspråk betyda att ord tillhör ett språk.
Och inte förnekandet av att språk är just språk.
Som att; Ett egentligt språk, är mindre värt än ett ordspråk med budskap.




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-04-14 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim