Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under barken (krumbukter)

Ordens
rörelse
som
mirakler

förvandlings
processer

Framåt

i försök
till ett
ordnande

Att ta sig
ut

från
och förbi

det på
förhand
givna

Ställa sig
utanför

lägga
märke till
detaljer

Pennan
som
käppen
att
stödja
sig mot

Återigen

Snirkliga
symboler

liknande
smala
maskars
krumbukter
och spår

Bildar
små
konstverk
av
gammalt
och
nytt liv

under
barken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-14 09:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Pennan är räddningen
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP