Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Situationskolik


Det här kanske är ett praktiskt sätt
att leva omöjligt

Ta lite tid
Ta lite plats

Sedan är det bara att finnas

men jag ser inget i framtiden
att hänga upp mig på

Det ger en skrämmande lössläppthet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-04-14 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP