Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig glömma

Jag trodde aldrig att jag skulle glömma dig.

Jag trodde att vi var för evigt sammansvetsade.

Ihoplänkade.

Ihopsydda.

 

 

Jag trodde aldrig att jag skulle glömma dig.




Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger
Publicerad 2020-04-14 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex