Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga bördor.

Som om sorgen inte var svår nog

att bära

bar hon även på tunga matkassar,

biblioteksböcker och ideer till politiska reformer.

 

 

Som om sorgen inte var svår nog att bära.




Fri vers av Tea Alex
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex