Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ mig.

Att följa Gud

var en sak.

Att följa människor

något helt annat.




Fri vers av Tea Alex
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 16:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är knäpp.
2020-04-14

    ej medlem längre
Detta är två huvudspår men det är Gud som rår!
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex