Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrlänningen




Jag
har varit gift
en himla massa
år
3 barn
har vi fått
och hus
och hund
och
älskat
har jag gjort
en massa

men

jag visste
inte
vad kärlek
va




förrän du

förrän
underbara
älskade
magiska
sjukt sjukt härliga
Norrländska
DU




Fri vers av Havanna
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-14 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna