Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad han är

Han är en skugga i mig nu, alltid närvarande men aldrig påtaglig.
Jag brukade brinna där han varit, innan syret tog slut.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-14 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld