Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ung och äldre" eller "Hopplöst"



Jag skrev en gång:

"Jag va ung och han va äldre"

och
de gick ju
åt helvete

nu
är han ung
och jag
äldre

kanske bättre lycka
denna
gång








som om de skulle spela nån roll




Fri vers av Havanna
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-14 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna