Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgånget

Mellan fingrar nu rinner
det som lättfångat var
men den som aldrig vunnit
har lika mycket kvar




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-14 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP