Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte vill vara ensam mer och finner sitt livs kärlek




Känns ju sjukt
löjligt
att erkänna för folk
hur vi träffades
inte som
om
jag
va desperat
eller nåt
eller nåt
ensam
va jag inte
nöjd
kände jag mig varje dag
(förutom dagarna jag ville hänga mig i lampan)
jag
behövde inte
dig
du
gör ingen skillnad
i mitt liv
alls
men
tack då
Mötesplatsen

kan väl
behålla dig
en stund (eller resten av mitt liv)
står väl ut
me dig ett tag (förevigt)

för

jag tycker ju ändå
om dig





(Älskar dig)






Fri vers av Havanna
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna