Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslagen stryker mig

Vi borde glömma
Men du gör dig påmind, säger
"Snälla, gör det inte värre"

Jag vill vara bredvid dig
När du vill bli beundrad, säger
"Älskling, är det verkligen helt sant?"

De får sina förolämpningar om oss att låta som nåt nytt
Tio nya idéer till en ny livestreamad succéshow 
Men ingen kommer till premiären

Jag kommer över till dig sent om kvällarna
Det slutar oftast på ett sätt jag inte kan sätta ord till
Jag har dig för att släpa mig i smutsen

Jag vill bara glömma dina hjärtslag och andetag
Du kommer inte sakna mig ens när du är ensam
Det blir bara värre att du är så beundrad




Fri vers av Arvast
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast