Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu går det inte jättefort igen






vi röker cigg under fläkten igen
fimpa mig i tinningen
jag har blivit så gnällig sen
varenda en drog sig vidare







måla kycklingar på ägg
och kukar på flaggor
räkna håren som faller
från sidan av min säng
är inte över henne än
igen
och igen
berätta om dom du sugit ut
och dom du sugits av
av
det är inte intressant
och verkligen inte sant

det går sådär
verkligen









och du står i valet
att gjuta dig i cement
eller gå igenom och bara
uppskatta avtrycken

tryck den mot tinningen
sista värmen från armen
du bet av från din bästa vän
gå med i anonyma idioter
ljug upp sanningen
igen
och igen
det går jättefort
verkligen
























Fri vers av Love Död
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-14 23:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dikt som fångar en vemodig stämning. Förstärks av upprepningen "igen och igen".
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död