Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilarna i magen väcks åter till liv

Något jag trott
var med tiden förbi.

En känsla
som jag så länge saknat
en glädje
jag gärna bytt bort.

Fjärilarna i magen
väcks åter till liv
och ger själen tid att läka
och hoppet en ny chans.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-14 23:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Så fint!
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson