Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsvägen fredag 23:56

Väntar på 5:ans spårvagn mot Kålltorp
Fredag natt hade kunnat varit så ensam
Sen ändrade du dina planer
Och messade ett förslag

Tacksam för att jag är äldre
Vi är inte 40 längre
Skit i den där festen
Är ni inte på väg än?

När Sportbaren stänger
Byggs ett spänt läge förväntansfullt upp
Åh kyss mig långsamt utan kontroll
Men förvarna mig inte




Fri vers av Arvast
Läst 247 gånger
Publicerad 2020-04-14 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast