Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytande röster

Sällsynta stunder
hördes här röster
från Savolax
viska bland träden
Nu har skogen
skövlats
Rösterna slutade viska
De ryter




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-15 05:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Röster viskar
skogen skövlats
men inte utan agg.
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP