Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020-04-15


Man skulle ju kunna tro...

Man skulle ju kunna tro...
Att våren
skulle tveka extra mycket i år

Men när jag kliver utanför den tunga dörren
Sprängs mitt hjärta av fågelkvitter


När alla knoppar spricker smaragdgröna
och sjunger av hjärtats lust
hör mitt trötta öra,
ser mitt trötta öga

Och den spända bubblan runt mitt huvud
smälter till en tacksamhetsfondue.


Och jag bara måste stanna upp
Och titta en stund.




Fri vers av FrökenSjöstedt
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-30 20:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt i prick!
Mot alla odds, så är det ju faktiskt vår.
Svensken tycks ha glömt det p g a den ständiga spärreld av coronapropaganda som vi utsätts för.
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSjöstedt
FrökenSjöstedt