Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När någon säger förlåt


Det finns sånt man ibland
måste släppa taget om och
låta gå,fastän det kan vara
svårt att förstå

Kanhända någon gammal
oförrätt
Eller något annat som vid
det här laget borde blivit
lätt

Och fastän tiden sägs läka
alla sår
Är det något som kanske
satt djupa spår
Av något man varken vill
eller kan förstå

Men när någon hjälper till
och söker fatta hur det känns
När smärtan inte läker
och såren fortfarande bränns

Då kanske något släpper taget
som förut varit svårt
Bara av att någon faktiskt
ångrar sig

Och säger: -Förlåt!




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-15 08:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett litet ord med stor betydelse!
2020-04-16

  Kungskobran VIP
Det är inte lätt att säga förlåt
till någon som burit sig illa åt
2020-04-15

    Max Poisé
Stoltheten är konfliktens urmoder. Att lära sig blotta strupen är en styrka som måste tränas upp och det kräver in och ut ur en hel del trygghetszoner...
2020-04-15

    ej medlem längre
Så fint och inkännande i det vackra att be om och få förlåtelse.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP