Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

När du tar på mig
Jag ryser
När du inte finns hos mig
Jag fryser
Men älskar dig ändå




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-15 08:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2020-04-16

  ULJO
Fina ord till någon man älskar.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP