Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurt and withdrawn

Sårad drar jag mig undan
Smärtan pulserar i mitt hjärta
Det gör så ont, så ont
att du sa att jag var ett freak
Att du inte förstod mina tankebanor
Att de var fel, så fel
Jag får inte vara mig själv
för det stör dig
Allt ska vara likadant
Bara svart eller vitt




Fri vers av Arwen85
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-15 09:08



Bookmark and Share


  SatansSon
fint diktat. känner igen mig,.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85