Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd

Ännu är glödbädden het
skiftar i alla nyanser av orange
Så länge vi inte rör runt i den
tar den några lugna andetag
och förbereder sig för att dö
Snart kommer glöden falna
förvandlas till grå kall aska
Jag kan inte motstå
att andas nära glödhögen
Drar gång på gång in dess doft
och blåser ut min luft över
den ännu brandgula bädden
som sprakar till av liv
Det sprakar och glöder
det brinner en liten låga
i mig
men jag ska sluta att andas där
jag ska låta glöden falna
och kallna helt




Fri vers av Jojo
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-15 09:16



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sen kan förhoppningsvis glöden förläggas inombords. Inte minst viktigt i dessa pandemimörker.
2021-02-18

  SatansSon VIP
det var glöd i den na texten.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo