Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR ATT FRESTA DIG

 

Fröken Vår

på kärt besök

 

strödde solsken

på blå himmel

 

hjärtat gjorde

ystra piruetter

 

klädd i stay ups

och höga klackar

 

blommig klänning

men inte mer

 

röda läppar lockade

för att fresta dig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-04-15 19:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...nu får vi njuta av den vackra och sköna våren, med allt vad den innehåller...
2020-04-18

  Blomma-Stjärna VIP
flirtigt, fräckt och fräscht poem!
2020-04-16

  Niliboy
Huvva!
2020-04-16

  ULJO
Fröken Vår en aning nyckfull
2020-04-16

  Feliaxel VIP
Fint om fröken Vår
den efterlängtade
2020-04-16

    ej medlem längre
Den texten tog skruv. Hon är efterlängtad, Fröken Vår, alltid lika ärtig!
2020-04-16

  KattenKin VIP
Erotiska vårkänslor som flörtar med glimten i ögat. Härligt! ;)
2020-04-16

  Boel Lindell
Härligt och vårrusigt!
2020-04-15

  bibbi ahrnstedt
Tack, härligt jag blir glad
2020-04-15

    Max Poisé
Jaa! Exakt så är känslan! Bravo där!
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP