Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord lämna mig inte!


Ord i förvandling

Orden funnit genvägar

omskrivit dygnet 

i nya avstånd

 

Orden förvillade

i vårens nya ljus

här och där

 

Orden springer

ifrån mig

och dig

tror jag

 

Orden jag ej sett

förut

stannar till

inför månskenet

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-15 19:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Här lyckas du sannerligen med orden, i alla vinklar.
2020-08-05

  aol
Fint ordat
2020-08-05

  Solstrale VIP
Det är gott att orda och ordna med orden! Vilket du här visar prov på! Bra!
2020-04-21

  Eva Helene VIP
I ord och bild skapar du magi ändå, så fint!
2020-04-18

  Blomma-Stjärna VIP
fint om när ord, avstånd- och tidskänsla förändras
2020-04-16

  Eva Langrath VIP
Så fint du fångar orden som springer omkring.
2020-04-16

  Solweig Jansson VIP
Ibland kommer orden till en på ett förunderligt sätt !
2020-04-15

  Maria Sundelin VIP
I förändring ser Vi ibland klarast
Kramar
2020-04-15

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att fånga orden.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP