Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kratier

Kratier
genom åren Styrande Epok
Aristokrati När börden styr Medeltiden
Kleritokrati När kyrkan styr Efter vikingatiden
Pornokrati När mätresserna styr Frankrike Ludvig XV
Plebokrati När pöbeln styr Franska revolutionen
Plutokrati När pengarna styr Sverige 1800-tal
Byråkrati När tjänstemännen styr Sverige femtiotal
Meritokrati När vetenskapen styr Sverige åttiotal
Demokrati När politikerna styr Som vi tror att det är
Kleptokrati När bankerna styr Dagens Sverige
Xenokrati När muslimerna styr Framtida skräckscenario




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Barkenhammar
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-15 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar