Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020.04.15 onsdag


Sann Människa, Sann Gud


Sann Människa och Sann Gud!
-Vad är då din mänsklighet?
-Kärlek till Gud.
-Vad är då din Gudom?
-Kärlek till människorna.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-15 20:23



Bookmark and Share


    guloblå
Så vacker sanning. Det enda sanna.
2020-08-05

  Sparvögat VIP
Så sant...
2020-06-05

    Lars Gullberg
Du sätter ord på en gudomlig energi
det vi fått som gåva.

Det är vackert. Det är enkelt, men så svårt.


2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP