Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista hälsning


När solen strålar

Denna vackra vårdag

men skuggas av din bortgång

vila i det eviga ljuset och friden

 Adam Alsing...




Fri vers av Maiah VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-15 21:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rest in Peace!
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP