Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var går skillnaden?


Haiku om nåd.

hanterar smärta
högsta känslan av frihet
låt mig njuta nu




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-15 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du får in mycket i dessa tre rader, från smärta till njutning! Snyggt!!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad