Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångeststräcka!

Klara, färdiga , gå!




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-16 03:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kommatecknet har redan givit sig av - fiffigt!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim