Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ger dig allt jag har och Kan.

Som om jag ammat...
Jag utgjuter varenda livsgnista, och livsglädje, till dig.
Jag ger dig allt jag har!
Jag ger dig allt jag Kan!
Du får smaka på min yttersta förmåga!

Och;
Jag behöver dig, lika mycket som du behöver mig.
Vad berättar det för dig...
om mitt liv?




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-16 03:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett utgjutande av allt, innerligt och varmt.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim