Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budbäraren

 

I världsträd Yggdrasil
boendes månget djur
en löper av bud stabil
ekorre där i daglig tur

unik i Eddas faciliteter
kurir från topp till land 
Ratatosk i namn heter
synonym är i borrtand

från Nidhögg vid roten
meddelande då betona
emissarien sänt noten
åt örn Hräsvelg i krona


 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-16 11:02



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livets träd med rötter i mytologins jordmån...bra ordat!
2020-04-16

    Lena Staaf VIP
Kul dikt med ekorre och örn i den fornmytologska faunan.
2020-04-16

  Öknens Ros VIP
Snabba bud då ekorren är sändebud.
2020-04-16

    Sefarge VIP
Världsträds-berikande skrivelse!
Med det mytiska in i den
Världsligt krassa
"Verkligheten"
;}

2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP