Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Bländad av solen

Jag trampar folk på tårna
Jag armbågar mig fram
Jag ska fram till varje pris
Och känner aldrig någon skam

Jag har utnyttjat mina vänner
Jag har lovat vitt och brett
Nu är jag nästan framme
Och inte har det kostat mycket svett
Bländad av solen
Det är däruppe stjärnorna finns
Mitt namn ska finnas på allas läppar
Jag ska bli en som man minns

Jag kringgår lagar och regler
Jag använder sofistikerade knep
Jag har skinnat folk i affärer
Och rensat konton i ett svep
Bländad av solen
Det är däruppe stjärnorna finns
Mitt namn ska finnas på allas läppar
Jag ska bli en som man minns

Jag ska aktas, jag ska vördas
Mitt namn ska lysa i neon
Här ska frodas, här ska skördas
Jag ska bli en ikon
Bländad av solen
Jag ska synas natt som dag
Bländad av solen
Här kommer jag
Här kommer jag

Jag går fram som en ångvält
Jag skiter i etikett och etik
Så stå inte i vägen
För jag går över lik
Bländad av solen
Det är däruppe stjärnorna finns
Mitt namn ska finnas på allas läppar
Jag ska bli en som man minns
Bländad av solen
Jag ska synas natt som dag
Bländad av solen
Här kommer jag
Här kommer jag




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-16 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP