Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oskyldig tills motsatsen bevisas.


Jag tvår mina händer

 

 

ety jag är oskyldig

till det man anklagar mig för

allt är skvaller och förtal

mot vilket jag förnekar

inga lagar jag brutit mot

inga förbud jag har överskridit

jag hävdar med en dåres envishet

jag är oskyldig

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-16 16:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tänkvärda ord
2020-04-20

  överlevaren VIP
Tänkvärda ord!
2020-04-18

  ULJO
Ingen kan bära skuld för något förrän motsatsen bevisas. Såvida det inte handlar om skuld på någon sjuk hjärnas teorier.
2020-04-17

  Bodingen VIP
Alltid nån annan som är skyldig i "nånannanismens" tidevarv.
2020-04-16

    Lena Staaf VIP
Lätt att bli dömd av folkens egen domstol även om bevisningen är skral.
2020-04-16

    Max Poisé
oskulden ska aldrig bedömas ur betraktarens ögon...
2020-04-16

  Kungskobran VIP
Notariens funderingar om sina framtidsutsikter

Svenska folket kan indelas i två kategorier
De som dömts
och de som ännu inte dömts
2020-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är många som tvått sina händer, för att styrka sin oskuld, trots att de varit skyldiga.
2020-04-16

  Koloristen
Prima!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP