Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med posten

Med posten idag
kom en diktbok till mig
"Leva verkligt"
Inger Wendelhof
mamma till Felix
min käre granne

och jag läser högt;
"Över hela jorden
fann ljuset vägar
För alla räckte det.
För alla avsågs det.
För att alla skulle älska varandra."




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-16 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2020-04-17

  ULJO
En god bok.
2020-04-17

  Respons VIP
Kloka ord!
2020-04-17

  KattenKin VIP
Vackra rader, både dina och Inger Wendelhofs.
2020-04-17

    Lena Staaf VIP
Fint! Men snart är väl även ljuset privatiserat.
2020-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Oh, vilken underbar text!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP