Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på min altan

eftermiddags sol
och sval vind
på min altan

jag vattnar örter
läser poesi
och dricker kaffe

jag trär tråd på nål
och syr trasgranna huvudsaker

- så vilar jag
från min och världens oro




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-16 17:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I nuet så härligt!
2020-04-17

  Lars Hedlin
I nuet så härligt!
2020-04-17

  ULJO
Sinnesro
2020-04-17

  Respons VIP
Låter som ett klokt sätt att leva och hantera oron.
2020-04-17

  KattenKin VIP
Vilken skön och kreativ harmoni, som en fristad från världens larm. Sötskön dikt som serverar livsvisdomens hemlighet i eftermiddagssol.
2020-04-17

    Lena Staaf VIP
Du har hittat lugnet och en meningsfull tillvaro.
2020-04-16

  Rise Little One
Ett utmärkt försök att njuta av livet i den mån vi kan...
2020-04-16

  Marita Ohlquist VIP
En bra text om att ta vara på och njuta av det som är, koppla av och känna stunder av lugn och harmoni!
2020-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt! Det gäller att ta tillvara de sköna stunderna!
2020-04-16

  Kungskobran VIP
Låter underbart
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP