Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Odjurets skönhet

Ta emot odjurets skönhet
Men akta dig för hans sylvassa tänder
Leta efter den svarta rosen
I en glaskupa
Bladen faller ner en efter en
De är magiska
De har svaret
Du alltid velat ha
På en scen
Dansar en docka
Död för världen
En moders stolthet
Utan hopp
Är korset endast järn




Fri vers av Arwen85
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-04-16 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85