Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


Den stillasittande med glasögon sade kom ut och lek


Han lät flaskorna slå mot varandra, klirr klirr,
sade: ”Krigare, kom ut och lek, kom ut och lek, klirr klirr, krigare kom ut och lek”
Han skrek: ”låt oss bli mördarmaskiner, svin”

Sedan bedarrade han sig,
viskade:

”verklighetsflykten är den enda lykten
vi är barn av vår tid och vi gömmer oss för varandra utan att se
för vi är inte längre unga till sinnet”

Sedan log han med inåtvänd blick och sade:

”Lek!”




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-16 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP