Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som är så snäll.

"Hon som låtsas att hon är så snäll".

Det var en perfekt beskrivning, av den
där kvinnan.

Det snälla, var bara polerad yta.
En skådespelarprestation på hög nivå.

Du hade genomskådat henne.

Nu förstod jag varför jag aldrig
känt mig bekväm i hennes sällskap.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-16 20:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Intuitionen säger oss (oftast) sanningen.
2020-04-17

    Max Poisé
Fasader är cromagnon människans sista ärvda del hos oss...rädslan att inte få betyda eller bara vara jag!

Tack du blåa för denna!
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP