Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tro är viktigare än att veta


Jag tror inte på att jorden kommer gå under

Jag vet att man blir tjock av socker
Men jag tror inte min kropp fungerar så. Jag fortsätter att äta godis
Jag vet att rökning är skadligt för hälsan. Men jag tror inte att jag kommer drabbas. Så jag fortsätter att röka
Jag vet att majoriteten av forskare är överens om klimatet. Men jag tror inte på det
Därför försätter jag äta min stora köttbiff och flyga till Thailand
Jag tror inte
Även om jag vet att tron kan försätta berg




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mackan 1966 VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-16 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP