Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granskogen


Granskogen
tät och mörk

Skyddar
och skrämmer

Ormvråken
glidflyger
över
trädtopparna

Njuter solens
sista strålar

Innan
skymningen
faller








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-17 07:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
När man i texten får läsaren att just uppleva det man skriver ( nästan live ) då har man gjort ett bra jobb! Tack!
2020-04-17

  Koloristen
Sehr schön!
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP